BEREKEN UW PRIJS EN MAAK EEN AFSPRAAK

  • Onderhoud voor een vaste prijs
  • Betaal achteraf na het onderhoud
  • Specialist in Hoogkarpsel e.o.
  • BOVAG en RDW erkend

Banden in Hoogkarspel

Autobanden zijn een belangrijk aspect als het aankomt op veiligheid en rijcomfort. Het is van groot belang dat uw banden het juiste profiel hebben en zijn gemaakt voor de juiste weersomstandigheden. Bij Vakgarage Versteege kunnen wij u van uitstekend advies voorzien als het aankomt op banden. 

Wij bieden diverse merken autobanden aan in Hoogkarspel, waaronder:

Logo's van de bandenmerken: Viking, Vredestein & Bridgestone
Stapel van autobanden

Het belang van goede autobanden 

Autobanden zijn het enige contact tussen uw voertuig en het wegdek. Daardoor is het van levensbelang dat uw banden van goede kwaliteit zijn. Banden die versleten zijn - of niet goed in balans - vormen een gevaar voor u, de inzittenden en de overige weggebruikers. Laat daarom regelmatig uw banden door ons controleren. Dit doen wij gratis, dit noemen wij Vakgarage Service. Hier vindt u meer over onze banden service. 

Persoonlijk contact

Vindt u het prettig om bij uw naam genoemd te worden als u bij uw garage komt? In plaats van uw kenteken te moeten opgeven, alvorens u wordt herkend? Dan is onze Vakgarage uw garage. Want het persoonlijk contact met onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel.

Neem contact op met Vakgarage Versteege

Buiten de genoemde merken bieden wij nog meer bandenmerken aan, en alle banden zijn direct uit voorraad leverbaar bij Vakgarage Versteege in Hoogkarspel! Neem voor specifieke vragen contact met ons op via 0228-561415 of mail info@vakgarageversteege.nl

Maak nu een afspraak

Prijswinnaars

Niet voor niets bieden wij een grote selectie banden die door verschillende zomerbandentests in de top terecht zijn gekomen. Bij Vakgarage krijgen de prijswinnaars extra aandacht en zijn ze extra aantrekkelijk geprijsd!